Endret: 10 jan 2020     Opprettet: 30 aug 2019

NextGenTel skifter ut dekodere

Styret har fått melding fra NextGenTel om at de vil skifte ut våre dekodere i løpet av høsten. Meldingen følger i sin helhet nedenfor.

I løpet av høsten 2019 vil NextGenTel gå over til en ny TV-løsning, og det er derfor nødvendig å skifte ut TV-dekoderne dere har til den nye modellen av merket Amino Aria 7. Denne vil bli sendt ut til hver beboer via posten i god tid før overgang til ny løsning. Med i pakken til den enkelte beboer følger bruksanvisning for oppkobling. Vi kommer også til å sende dere et infoskriv hvor det vil stå steg for steg (illustrert med bilder) hvordan den nye dekoderen kobles til.  Dette skrivet kan da distribueres i sameiet/borettslaget slik dere selv ønsker, om det er ved å fordele et skriv til hver enkelt beboer, legge ut på deres egne nettsider eller henge opp på en oppslagstavle. Infoskrivet vil sendes som en PDF-fil.

Med den nye TV-løsningen får dere mange kanaler og programmer i ukesarkivet, med mulighet til å starte forfra og ikke minst muligheten til å se på TV hvor som helst i Norge og EU via app eller nettleser. Dere kan lese mer om den nye tv-løsningen på https://www.nextgentel.no/privat/tv/nye-nextgentel-tv.

Hvis du har ytterligere spørsmål om byttet til ny TV-løsning, er det bare å ta kontakt med oss på telefon 21 49 55 89 eller i en melding i appen vår.

Vi ser frem til å levere den nye tv-løsningen til dere!